Kemi

Find hastighedskonstanten.

19. juni 2016 af Luxiee (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Vi har følgende: 

[A] + M -> [A]* +M ( hastighedskonstanter k1 og k-1) 
[A]* -> [B]

Jeg får følgende: 

d [B] / dt = k2[A]*
Jeg løser ved at bruge steady state for [A]*. Denne får jeg til :
[A]*ss = k1[A][M] / (k-1[M]+k2)

Hvilket giver mig det samlede: 

d [B] / dt = k2k1[A][M] / (k-1[M]+k2)   = k1k2 [A][M] / (k-1[M] + k2)

Jeg kan dog forstå at dette ikke er korrekt, og at jeg bør få
= k1k2 [A] / (k-1[A] + k2)

som resultat. Kan i hjælpe mig med at forstå hvad jeg gør galt? 


Skriv et svar til: Find hastighedskonstanten.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.