Matematik

Reducering 6x+(3-x) = er min reduceringen korrekt?

11. august 2016 af study12 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Udtrykket skal reduceres, så meget som muligt.

Men er min reducering korrekt?

6x+(3-x)=6x-2+3 eller 


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. august 2016 af mathon

               6x+(3-x)=6x+3-x=5x+3


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. august 2016 af sjls

Du skal såmend bare ophæve plusparentesen og reducere. En plusparentes kan ophæves uden videre, så der ændres derfor ikke fortegn indeni parentesen.

6x+(3-x)= 6x+3-x= 5x+3


Svar #3
11. august 2016 af study12 (Slettet)

Tusind tak for svar begge


Skriv et svar til: Reducering 6x+(3-x) = er min reduceringen korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.