Matematik

Beregn talværdien

24. august 2016 af Mariaandersen1990 (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Beregn talværdien i udtrykkene for x=3 og y=4 3(-x+y) +2(y-x).

Kan nogen hjælpe mig med denne opgave da jeg bliver helt forvirret når ordet talværdi kommer ind..
Jeg ved godt hvordan man regner det ud og hvad det giver men Skal jeg skrive hvad det giver eller skrive regne stykket.
På forhånd Tak
Maria

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2016 af mathias1997

Det er lidt uklart, om der er tale om et eller to udtryk?

Det bedste vil nok være at sætte tallene ind, skrive regnestykket og facit, så man kan se, hvordan du er kommet frem til svaret.

Og så forresten - en talværdi er bare et andet ord for et tal, så det skal du ikke lade dig forvirre over.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. august 2016 af emilio123123 (Slettet)

y=4

x=3

3(-3+4)+2(4-3)

3*-3+3*4+2*4-2*3=

(-9)+12+8-6=

5


Skriv et svar til: Beregn talværdien

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.