Matematik

renter

01. september 2016 af christianb94 (Slettet) - Niveau: C-niveau

er kørt lidt død i den her opgave, nogle der kan være behjælpelige?
(Vedhæftet fil)

Vedhæftet fil: Hjælp.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2016 af mathon


Svar #2
01. september 2016 af christianb94 (Slettet)

ja lige præcis den opgave


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september 2016 af mathon

                        A_n=y\cdot \frac{(1+r)^n-1}{r}

                         y=\frac{A_n\cdot r}{(1+r)^{n}-1}

                         y=\frac{400.000\cdot 0{,}004}{1{,}004^{48}-1}


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. september 2016 af Soeffi


Svar #5
01. september 2016 af christianb94 (Slettet)

tak for hjælpen.


Skriv et svar til: renter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.