Fysik

Fysik Beregning af potentielle energi

13. september 2016 af Cyros (Slettet) - Niveau: C-niveau

Giver min beregning mening? burde jeg afrunde decimaltal ??

Formlen for Potentielle energi er:

Epot= m*g*h

M= 0,0028kg
g=9,82 m/s^2
h= 78cm

0,0028 * 9,82 * 78= 2,14469 J
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2016 af peter lind

Du skal omregne de 78cm til meter


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2016 af mathon

        J=N\cdot m=kg\cdot \frac{N}{kg}\cdot m

m = 0,0028 kg
g = 9,82N/kg
h = 0,78 m


Svar #3
13. september 2016 af Cyros (Slettet)

Ok tak for hjælpen


Skriv et svar til: Fysik Beregning af potentielle energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.