Matematik

Vektor og kvadrat

18. september 2016 af snilo (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har brug for hjælp til opgaven herunder: 

Forklar hvad der skal til, før fire punkter danner et kvadrat. Gør rede for at disse fire punkter: A = (–25,31);   B = (84,244);    C = (297,135)  og  D = (188,–78) danner et kvadrat i koordinatsystemet.


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. september 2016 af mathon

Kvadratet kræver:
                                 \left | \overrightarrow{AC} \right |=\left | \overrightarrow{BD}\right|
     og
                                 \overrightarrow{AC} \cdot \overrightarrow{BD}=0   


Svar #2
18. september 2016 af snilo (Slettet)

Tak for hjælpen 


Skriv et svar til: Vektor og kvadrat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.