Matematik

Hjælp med dette kan virkelige ik forstå den :-(

04. oktober 2016 af Camillaalilji - Niveau: 8. klasse
Se vedhæftet fil
Vedhæftet fil: IMG_1376.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2016 af PeterValberg

Indsætter lige dit billede:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. oktober 2016 af PeterValberg

Han svømmer 50 meter på 70 sekunder (1 min 10 sek)
Dividér 50 m med 70 s, det giver dig gennemsnitshastigheden i m/s

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. oktober 2016 af Capion1

# 0
Jeg bliver lidt nysgerrig:  Hvad er det, du ikke forstår i opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. oktober 2016 af lukas2001 (Slettet)

1 min 10 sek=70 sek.

m/s= 50 m/70= x(facit)


Skriv et svar til: Hjælp med dette kan virkelige ik forstå den :-(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.