Matematik

Hvis 5 cm er 1000 m?

06. oktober 2016 af ChristinaWarda (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Hvis 5 cm er 1000 meter, hvor meget er 1 cm så? Og hvor meget er 0,5 cm så?

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2016 af maria2datter (Slettet)

Hvis vi sagde at 5cm var 1000 meter ville:

1cm= (1000m/5cm)=200m

0,5cm=(1000m/(5*2cm))=100m


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. oktober 2016 af Capion1

# 0
Skal du finde målestoksforholdet, hvor 5 cm svarer til 1 km ?


Skriv et svar til: Hvis 5 cm er 1000 m?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.