Matematik

Find skæriingspunkt?

08. oktober 2016 af Lagunaen (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hej. Jeg får oplyst min x1 og y1 (10,12) men hvordan finder jeg x2 og y2?
:)
Det drejer sig om afleverings opgave 2 se vedhæftet billede. :)
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2016 af mathon


Svar #2
08. oktober 2016 af Lagunaen (Slettet)

?

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. oktober 2016 af mathon

Afleveringsopgave 2

                                        y=b\cdot 1{,}05^x    gennem (10,12)

                                        12=b\cdot 1{,}05^{10}

                                        b=\frac{12}{1{,}05^{10}}                                       


Skriv et svar til: Find skæriingspunkt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.