Matematik

Søger hurtig hjælp til denne opgave HJÆLP, HJÆLP

09. oktober 2016 af Rikkebrorup (Slettet) - Niveau: B-niveau

Grafen for en ret linje går gennem punkterne (-2, 2) og (6, -2)

a)  Bestem forskriften for den rette linje, på formen y = ax+b

b)  Benyt den fundne forskrift til at finde y når x=10

c)  Benyt forskriften til at finde x når y=20 (opstil og løs ligning) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2016 af Skaljeglavedinelektier

a)

a=\frac{\Delta y}{\Delta x}

b=y_1-ax_1

b) og c) tror jeg godt, du kan løse. 


Skriv et svar til: Søger hurtig hjælp til denne opgave HJÆLP, HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.