Matematik

EN VENLIG SJÆL SOM HURTIG VIL HJÆLPE?

09. oktober 2016 af Rikkebrorup (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Grafen for en ret linje går gennem punkterne (-2, 2) og (6, -2)

a)  Bestem forskriften for den rette linje, på formen y = ax+b

b)  Benyt den fundne forskrift til at finde y når x=10

c)  Benyt forskriften til at finde x når y=20 (opstil og løs ligning) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2016 af mathon

                a=\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}

                b=y_1-ax_1


Skriv et svar til: EN VENLIG SJÆL SOM HURTIG VIL HJÆLPE?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.