Kemi

Beregn styrkekonstanten Ks, for butansyre

09. oktober 2016 af elev998 (Slettet) - Niveau: A-niveau

der er givet følgende oplysninger: 

pks= 4,80

Jeg har brug for hjælp til at beregne Ks for butansyre??

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2016 af mathon

        pK_s(butansyre) er den til Y_s=0{,}5 koordinerede pH-værdi.

Dernæst
                         K_s=10^{-pK_s}


Svar #2
09. oktober 2016 af elev998 (Slettet)

Så Ks er 10^-4,80?


Svar #3
09. oktober 2016 af elev998 (Slettet)

Mange tak for hjælpen :-)


Skriv et svar til: Beregn styrkekonstanten Ks, for butansyre

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.