Matematik
EN VENLIG SJÆL SOM HURTIG VIL HJÆLPE?
21. oktober 2016 af
22Ingrid (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
En der vil hjælpe mig med opgave 3
- Søger venligst hurtigt hjælp
Vedhæftet fil: Hjemmeopgave 5 Matematik B 1b.pdf
Skriv et svar til: EN VENLIG SJÆL SOM HURTIG VIL HJÆLPE?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.


![\sqrt[4]{64x^4}=\sqrt[4]{64}\cdot\sqrt[4]{x^4}=.....](https://media.studieportalen.dk/images/equations/5IKxZl9qqt1MpNoRpTsDJA==.gif)
![\sqrt[3]{\frac{x^3}{27}}=\frac{\sqrt[3]{(x^3)^3}}{3^3}=....](https://media.studieportalen.dk/images/equations/m8uWt2JbPYYcay-Eoxby7g==.gif)
![\frac{\sqrt[3]{x^9}}{\sqrt[3]{y^3x^6}}=\frac{\sqrt[3]{(x^3)^3}}{\sqrt[3]{y^3}\cdot \sqrt[3]{(x^2)^3}}=....](https://media.studieportalen.dk/images/equations/2he5ADPJ_0aukVO971Ybxg==.gif)