Matematik

Løsning af ligning

25. oktober 2016 af hej908 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan løser man?

3x = x^{3}


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2016 af AMelev

Saml x'erne på den ene side af =.
Sæt x uden for parentes.
Brug 0-reglen


Svar #2
25. oktober 2016 af hej908 (Slettet)

hvordan


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2016 af AMelev

Kender du ikke reglerne for ligningsløsnig? Man må trække fra/lægge til på begge sider af =?

Prøv nu.


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. oktober 2016 af StoreNord

x3-3x=0   <=>  x(x2-3)=0   hvilket er sandt, hvis x er 0 og hvis x2=3


Skriv et svar til: Løsning af ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.