Kemi

Reaktionsskema for 3 reaktioner

27. oktober 2016 af zMathias (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogen der kan hjælpe med at afstemme følgende fire reaktioner med stofformlerne (se billedet) , vil hjælpe meget :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2016 af FransiscoMertens (Slettet)

2 K3PO4 + 3 CuSO4 = Cu3(PO4)2 + 3 K2SO4


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. oktober 2016 af FransiscoMertens (Slettet)

Na2SO4 + 2 AgNO3 = Ag2SO4 + 2 NaNO3


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2016 af FransiscoMertens (Slettet)

ZnSO4 + 2 AgNO3 = Ag2SO4 + Zn(NO3)2


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. oktober 2016 af FransiscoMertens (Slettet)

Du skal lære at sætte koefficienter foran de forskellige stoffer for at opnå balance :).


Svar #5
01. november 2016 af zMathias (Slettet)

Tusinde tak <3


Skriv et svar til: Reaktionsskema for 3 reaktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.