Matematik

Ligning

27. oktober 2016 af RaIIe (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Kan virkelig ikke finde ud af den her, så noget hjælp ville være rart!

2x+½-x = ½


Tak

Brugbart svar (1)

Svar #1
27. oktober 2016 af mathon

Se din oprindelige tråd.


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. oktober 2016 af AMelev

Undlad at starte en ny tråd med samme opgave! Se https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1713982#1714026.


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. oktober 2016 af superfisk (Slettet)

2x+\frac{1}{2}-x=\frac{1}{2}

2x-x=0

x = 0


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. oktober 2016 af AMelev

Nemlig.


Svar #5
27. oktober 2016 af RaIIe (Slettet)

Okay, det skal jeg nok lade vær med

Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.