Matematik

Isoler h rumfang

31. oktober 2016 af pigen12344 - Niveau: 8. klasse

Hej alle

Formlen for rumfang er v= pi*r2*h 

hvordan isolere man h? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2016 af mathon

                  h=\frac{V}{\pi \cdot r^2}


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2016 af mette48 (Slettet)

del med pi og r2 på begge sider af lighedstegnet


Skriv et svar til: Isoler h rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.