Fysik

Brug for hjælp

05. november 2016 af Kristensenalex - Niveau: B-niveau

Hvad gør jeg? Er helt væk :-(

Vedhæftet fil: Opgave 1.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2016 af Mm98

Jeg er ikke helt sikker, men hvis du skal finde tyngdekraften, så går jeg ud fra at du skal bruge følgende formel:

F_t =m *g

Vi ved at 
F_t = Tyngdekraften 

m = massen 

og g er tyngdeaccelerationen, som er 9,82 m/s^2


Skriv et svar til: Brug for hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.