Matematik

Om udtrykket er veldefineret

07. november 2016 af Peter0541 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Om udtrykket er veldefineret (har mening). Reducer det i givet fald.

4√16

Man kan ikke reducere udtrykket, fordi regnestykket er ikke veldefineret eller tager jeg fejl?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2016 af peter lind

4*kvrod(16) = 4*4 = 16


Svar #2
07. november 2016 af Peter0541 (Slettet)

Så 4*kvrod(16) = 4*4=16, er resultatet så 16 eller 4?, fordi tallet 4 går op i 16?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. november 2016 af peter lind

Hvad har det at 4 går op i 16 at gøre ?. Resutatet er 16


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. november 2016 af AMelev

#2 Kig lige på dine = og prøv at læse det for dig selv. Hvis de gælder, hvad er så resultatet?


Skriv et svar til: Om udtrykket er veldefineret

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.