Matematik

HURTIG HJÆLP SØGES TIL 2 OPGAVER

22. november 2016 af Karolinehuggers2332 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kan nogle hjælpe mig med de 2 nedestående (vedlagte) opgaver. Jeg forstår virkelig ikke hvordan jeg skal løse dem! Håber, at der en venlig sjæl som vil hjælpe mig hurtigst muligt.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2016 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit billede:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. november 2016 af PeterValberg

a)

Der er tale om en lineær sammenhæng, værdierne for a og b
bestemmes vha. en lineær regression over tabellens data.

b)

mht betydningen af a og b, - se video nr. 8 og 9 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. november 2016 af ShadowFang (Slettet)

#0

Ang. a):

Foretag lineær regression på datamaterialet (i opgaven oplyses det jo, at sammenhængen mellem L og t er en funktion af typen L(t) = at +b).

Ang. b): Løs først opgave a), og vend tilbage med forskriften. Tænk undervejs på, at a = hældningskoefficienten (dvs. hvor meget funktionen L(t) pr. t) vokser, hver gang t vokser med 1), mens b = skæringspunktet med y-aksen.
 


Skriv et svar til: HURTIG HJÆLP SØGES TIL 2 OPGAVER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.