Kemi

beregn saltindholdet

24. november 2016 af NiklasLarsenMolbjerg - Niveau: B-niveau

Hey allesammen

Jeg skal beregne saltindholdet i lungerne ud fra denne ligning: y=0,0465x

jeg har fået mit saltindhold til 0,45 g/L


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2016 af Skaljeglavedinelektier

Din ligning er nok ikke helt rigtig. Hvilken anden information får du? 


Svar #2
24. november 2016 af NiklasLarsenMolbjerg

det er fordi, jeg har lavet en Lab-øvelse, hvor jeg har lavet en  en lineær graf. linjens ligning lyder y=0,0465x

Hvordan kan så finde ud af saltindholdet i lungerne.

lungevand = 0,45 g/L


Svar #3
24. november 2016 af NiklasLarsenMolbjerg

skal jeg bare sætter lungevandet ind på y´s plads eller hvad


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. november 2016 af Skaljeglavedinelektier

Hvad angiver y og x? 


Svar #5
24. november 2016 af NiklasLarsenMolbjerg

her er min graf


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. november 2016 af Skaljeglavedinelektier

Jeg må ærligt indrømme, jeg ikke helt forstår, hvad du har lavet, og hvad det er, du skal finde ud af. 


Skriv et svar til: beregn saltindholdet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.