Matematik

Areal og integraler

25. november 2016 af Matildepil (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har en opgave omkring integraler og areal, som jeg er ret i tvivl om, hvordan skal løses. Jeg har vedhæftet et skærmbillede af opgaven :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. november 2016 af mathon

                   f(x)=\tfrac{1}{2}x^2-\tfrac{1}{2}\sqrt{ x}\mathbf{\color{Red} -}7\; \; \; \; \;x\geq 0   har nulpunkt for x=4.


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2016 af mathon

                  A=\int_{0}^{4}\left (\tfrac{1}{2}x^2-\tfrac{1}{2}\sqrt{x} -7 \right )\mathrm{d}x=\left [\frac{1}{6}x^3-\tfrac{1}{3}x\sqrt{x} -7x \right ]_{0}^{4}


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. november 2016 af mathon

korrektion:

               A=-\int_{0}^{4}\left (\tfrac{1}{2}x^2-\tfrac{1}{2}\sqrt{x} -7 \right )\mathrm{d}x=-\left [\frac{1}{6}x^3-\tfrac{1}{3}x\sqrt{x} -7x \right ]_{0}^{4}
         


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. november 2016 af Soeffi

#0. 

Vedhæftet fil:Untitled.png

Brugbart svar (0)

Svar #6
25. november 2016 af mathon

og
          hvis       f(x)=-\tfrac{1}{2}x^2+\tfrac{1}{2}\sqrt{ x} +7\; \; \; \; \;x\geq 0   har nulpunkt for x=4.

               A=\int_{0}^{4}\left (-\tfrac{1}{2}x^2+\tfrac{1}{2}\sqrt{x} +7 \right )\mathrm{d}x=\left [-\frac{1}{6}x^3+\tfrac{1}{3}x\sqrt{x} +7x \right ]_{0}^{4}
             


Skriv et svar til: Areal og integraler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.