Matematik

Nogen der forstår dette???? Please hjælp

28. november 2016 af AlmaasHaidari (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hejj,

Hvis du er god til tysk så er det fantastisk!

Jeg har et problem eller rettere sagt min veninde har et problem. Hun har sendt mig en opgave som jeg skal hjælpe hende med, men jeg forstår ikke helt hvad det er jeg skal gøre, så jeg sagde til hende at jeg ville bede om hjælp på studieportalen.

Jeg håber der er nogle der kan hjælpe.
Tak på forhånd.

(Filen er vedhæftet)
Vedhæftet fil: image.jpeg

Svar #1
28. november 2016 af AlmaasHaidari (Slettet)

Spørgsmålet lyder således:
Wie groß ist das Grundstück ?

Svar #2
28. november 2016 af AlmaasHaidari (Slettet)

Jeg vil kun bede om hjælp til hvordan opgaven skal løses. I behøver ikke at lave den :)

Svar #3
28. november 2016 af AlmaasHaidari (Slettet)

Skal man bare sige Højde * bredde * længde ?


Svar #4
28. november 2016 af AlmaasHaidari (Slettet)

Undskyld, opgaven ser således ud. :)
Vedhæftet fil:image.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. november 2016 af AMelev

Jeg forstår ikke helt opgaven, men det skyldes ikke det tyske - der er ikke megen tysk tekst..

For det første står der jo, at Grundstückgröße er 523.9 m2, men det er måske det, de skal gøre rede for - eller er det andet Grundstûck, de skal finde størrelsen af?

Jeg kan ikke helt afgøre hvor meget af de "skæve" linjer, der skyldes fotografering.
- Er de "lodrettet" linjer til højre og venstre parvis parallelle.
- Er den øverste stiplede linje parallel med linjen ved Gehweg.
- Er vinklerne nedert til højre rette, og er de spidse til venstre?

Hvad betyder 4.625


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. november 2016 af PeterValberg

Fremgår grundens areal ikke allerede af tegningen?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:1723558.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #7
28. november 2016 af PeterValberg

Det kan godt skyldes, den måde billedet er "taget på",
men gad vide om grunden ikke er trapez-formet ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #8
28. november 2016 af AlmaasHaidari (Slettet)

#5 og #6
Jeg har misforstået opgaven. Jeg undrede mig også over hvorfor Grundstück skulle findes, men det er arealet af huset, som vi skal finde.. Hun siger at der angivet 3 vinkler på billedet, men en af dem mangler. Opgaven går altså ud på at finde ud af hvor stort huset er.

Således ser ferieboligen ud: (udefra)
Vedhæftet fil:image.jpeg

Svar #9
28. november 2016 af AlmaasHaidari (Slettet)

(Indefra)
Vedhæftet fil:image.png

Svar #10
28. november 2016 af AlmaasHaidari (Slettet)

Giver det mening?


Brugbart svar (0)

Svar #11
28. november 2016 af peter lind

så vidt jeg kan se af tegningen er længden 8,89m og bredden 7,24 m


Svar #12
28. november 2016 af AlmaasHaidari (Slettet)

Og hvad skal der så gøres ved disse tal? :)


Svar #13
28. november 2016 af AlmaasHaidari (Slettet)

Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal svare hende .. 


Brugbart svar (0)

Svar #14
28. november 2016 af peter lind

Gang dem sammen


Brugbart svar (0)

Svar #15
28. november 2016 af ShadowFang (Slettet)

#12, 13

peter lind har i #14 angivet forklaringen.
En uddybning i forlængelse heraf:

Arealet af et rektangel bestemmes ved at gange længden og bredden. Formlen er:
Arektangel = l · b.
Desuden er det angivet, at l = 8,89 m og b = 7,24 m.

Altså
Arektangel = 8,89 m · 7,24 m = ...


Svar #16
29. november 2016 af AlmaasHaidari (Slettet)

Mange tak for hjælpen allesammen :))


Skriv et svar til: Nogen der forstår dette???? Please hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.