Kemi

Syre og base

29. november 2016 af pigen12344 - Niveau: C-niveau
Hej

Skal der være lige meget base og syre før der kan være en neutralisation? Altså skal der være 1M syre og 1M base til stede for eksempel?

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2016 af mathon

Koncentrationerne er ikke i sig selv bestemmende.

Betemmende er 
                                   V_{syre}\cdot c_{syre}=n\cdot V_{base}\cdot c_{base}    hvor n er reaktionens molforhold.


Svar #2
29. november 2016 af pigen12344

Ok så M for både syre og base kan være forskellige hvor n stadig er den samme for begge?

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. november 2016 af FransiscoMertens (Slettet)

Det kræver en lige fordeling for at neutraliserer af både base og syre.


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. november 2016 af mathon

#2
            Ja.


Skriv et svar til: Syre og base

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.