Matematik
Redegør for at de to skraverede områder er lige store.
30. november 2016 af
TildeKlump (Slettet)
-
Niveau: C-niveau
Jeg har fået til opgave at redegøre for, at de to skraverede områder er lige store. Jeg kan godt se, at det har noget at gøre med, at den består af 2 ensvinklede trekanter og skalafaktoren derimellem, men jeg kan ikke rigtig sætte ord på sammenhængen. Kan i hjælpe mig?
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2016-11-30 kl. 15.40.02.png
Svar #1
30. november 2016 af Soeffi
#0. 1 = 2, 3 = 4 og 1 + A + 3 = 2 + B + 4. (Diagonalen i et rektangel deler den i to kongruente trekanter).

Vedhæftet fil:1724104.png
Skriv et svar til: Redegør for at de to skraverede områder er lige store.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
