Matematik

Find Grundmængden

03. december 2016 af JaneTz (Slettet) - Niveau: C-niveau

I min opgave står der: Lad a > 0, b > 0, c > 0 og y ∈ R. Angiv grundmængden og løs følgende ligninger for x. 

Ligningen kan fx være: a + b = c.

Hvad er grundmængden? Er det G = R eller noget mere?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2016 af mathon

       G=\mathbb{R}_+


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. december 2016 af peter lind

Der står ingen betingelser for x så er der underforstået så mange reelle tal som mulig. Det kan være R eller hvis der for eksempel i ligningen indgår 1/(x-3) hvor man så må undtage 3 eller kvrod(x+1) som kun giver mening for x ≥ -1


Skriv et svar til: Find Grundmængden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.