Kemi

Syre base

05. december 2016 af pigen12344 - Niveau: C-niveau
Hej

Skal både syre og base have den samme mol/l for at det skal blive neutraliseret?

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2016 af mathon

Nej.

           Men
                          V_s\cdot c_s=n\cdot V_b\cdot c_b     hvor n er stofmængdeforholdet.


Skriv et svar til: Syre base

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.