Fysik
Massen af det sorte i midten af mælkevejen
08. december 2016 af
wallko112 (Slettet)
-
Niveau: Universitet/Videregående
Hej SP
Jeg er igang med en opgave hvor jeg skal udregne massen af det sorte hul i midten af mælkevejen. Jeg ved dog ikke helt hvordan jeg skal gøre.
Jeg har tegnet ellipsen og derved fundet a=4,82 lys dage og b=2,18 lys dage.
Dertil kan jeg se nemt udregne ellipsens areal vha formlen = π*a*b = π*4,82*2,18 =33.0106 kvadrat lysdage
Men ved ikke hvordan jeg finder ?A og ?t i formlen på side 9 (opgave 4) som skal bruges til at udregne P
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2016-12-08 kl. 21.04.56.png
Skriv et svar til: Massen af det sorte i midten af mælkevejen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
