Matematik

Har virkelig brug for hjælp!

11. december 2016 af linimuzz (Slettet) - Niveau: B-niveau

Skal aflevere en matematikaflevering her om en time. Jeg har bare et problem med opgave b som fremgår af den vedhæftede fil.

Håber virkelig at der er en som kan hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2016 af mathon

Brug formlen for opsparingsannuitet:

                                         A_n=y\cdot \frac{\left ( 1+r \right )^n-1}{r}

                                          y=\frac{A_n\cdot r}{\left (1+r \right )^n-1}


Svar #3
11. december 2016 af linimuzz (Slettet)

Så det bliver sådan her? 


Skriv et svar til: Har virkelig brug for hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.