Kemi

Beregn entalpi

02. januar 2017 af Whisky1234 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Når jeg beregner standard entalpi for denne reaktion (billede vedhæftet), får jeg =-92 kj/mol , men min lære får =-45 kj/mol? Hvad gør jeg forkert? 

Vedhæftet fil: Spørtgsmpk f..PNG

Svar #1
02. januar 2017 af Whisky1234 (Slettet)

= 2 mol *(-46 kj/mol) - (1 mol * 0 kj/mol  + 3 mol * kj/mol) = -92 kj...  


Skriv et svar til: Beregn entalpi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.