Matematik

Udgiften af materialer

22. januar 2017 af TingleFinger (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har to opgaver her der handler om prisen af materialer til en skuffe. jeg skal også finde ud af at mindske udgiften så meget jeg kan. Er der nogen der kan fortælle mig hvordan jeg skal starte?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2017 af peter lind

Rumfanget er 5*'x*'y = 20

Isoler y i dette udtryk.

Gennemgå alle flader og beregn deres arealer. Indgår sidelængden y skal du i stedet erstatte det med udtrykket for y fundet ovenover. Gang de pågældende arealer med prisen og adder


Svar #2
23. januar 2017 af TingleFinger (Slettet)

#1

Rumfanget er 5*'x*'y = 20

Isoler y i dette udtryk.

Gennemgå alle flader og beregn deres arealer. Indgår sidelængden y skal du i stedet erstatte det med udtrykket for y fundet ovenover. Gang de pågældende arealer med prisen og adder

Men hvordan finder jeg x?


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. januar 2017 af fosfor (Slettet)

#2 U'(x) = 0

Svar #4
23. januar 2017 af TingleFinger (Slettet)

#3 #2 U'(x) = 0

Jeg forstår ikke helt hvad du mener?


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. januar 2017 af peter lind

Du skal finde den afledede af funktionen (x) fivet i spørgsml a og sætte resultatet = 0 det giver en ligning til bestemmelse af x


Skriv et svar til: Udgiften af materialer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.