Matematik

betragt en funktion

06. februar 2017 af kissermisse (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe mig med denne her opgave, se vedhæftet fil :) 

tak på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2017 af Therk

Gør rede for hvad vi mener med symbolikken

\int_a^b f(x)\, \mathrm dx

Hvordan forstår du den symbolik?


Svar #2
06. februar 2017 af kissermisse (Slettet)

det ved jeg ikke derfor jeg sprøger herinde?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. februar 2017 af SuneChr

Skærmbillede 2017-02-06 kl. 11.54.45.png

Hvad siger sætning 39.1 helt nøjagtigt?
Det hedder ikke det bedste integral men det bestemte integral, når der er grænser på.
Er der ikke grænser på, hedder det et ubestemt integral og er det samme som en vilkårlig
valgt stamfunktion til f (x) .
Måske er det skrivemåden for tilvæksten over en vilkårlig valgt stamfunktion til f (x) du ikke forstår.
Man har
\int_{a}^{b}f(x)\, \textup{d}x\, =\, \left [ F(x) \right ]_{a}^{b}\, =\, F(b)-F(a)      hvor  F '(x) = f (x)


Skriv et svar til: betragt en funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.