Kemi
PH BEREGNING
14. februar 2017 af
Theguyfromskive
-
Niveau: C-niveau
HVAD ER [OH-] I 0,004OM NAOH BEREGN DERNÆST [H30+]
OG PH
OG PH
Skriv et svar til: PH BEREGNING
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

![\left [ OH^- \right ]=c(NaOH)](https://media.studieportalen.dk/images/equations/eSkOoEvA8oQ0Ch6Clq8W5g==.gif)
![\left [ H_3O^+ \right ]=\frac{10^{-14}\; M^2}{\left [ OH^- \right ]}](https://media.studieportalen.dk/images/equations/WdoCcGsl1-zP3fAa94dQ5g==.gif)
![pH=-\log\left (\left [ H_3O^+ \right ]/M \right )](https://media.studieportalen.dk/images/equations/D8NIAvx_sywbSsyiwqhwVg==.gif)