Fysik

Ændring af elektrostatisk energi

22. februar 2017 af hypernova (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Jeg har længe forsøgt at løse følgende opgave, men er desværre gået i stå. (se vedhæftede billede)

Jeg formoder, at jeg skal opstille intergrale. 

Vedhæftet fil: opg.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2017 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. februar 2017 af hesch (Slettet)

Den elektrostatiske energi i en kondensator,  E = ½*C*U2, så du skal beregne C1 og C2, med/uden dielektrikum, for at beregne ΔE1 og ΔE2.

Ladning på en kondensator,  Q = U*C

Før og nogen tid efter flytningen er U = ε.


Skriv et svar til: Ændring af elektrostatisk energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.