Matematik

Modeller

02. marts 2017 af lisapedersen98 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej allesammen

Jeg sidder med denne opgave som jeg virkelig ikke kan finde ud af! Håber der er en som vil hjælpe

I en model kan udviklingen i vægten af maveindholdet hos en bestem type fisk i et dambrug beskrives ved

m(t)=(9-0,625*t)^2 , 0<t<14,4

Hvor m(t) betegner vægten af fiskens maveindhold (målt i gram) til tidspunktet t (målt i timer efter fodring)

a) Benyt modellen til at bestemme vægten af fiskens maveindhold efter 6 timer. 

b) Benyt modellen til at bestemme det tidspunkt, hvor fiskens mave er tom.

c) Bestem m'(1), og forklar betydningen af dette tal. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2017 af peter lind

à)  Indsæt t=6 i formlen

b) Løs ligningen 0=(9-0,625)


Skriv et svar til: Modeller

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.