Matematik

En funktion og dens skæringer

07. marts 2017 af TingleFinger (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har to opgaver hert jeg er i tvivl om.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2017 af mathon

Hjælp kan ikke ydes, før du oplyser om f(x).


Svar #2
07. marts 2017 af TingleFinger (Slettet)

#1

Hjælp kan ikke ydes, før du oplyser om f(x).

Hov, 

f(x)=x2-1-3x

g(x)=x-2


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. marts 2017 af mathon

g)

Skæring kræver bl.a.

                                        x^2-3x-1=y=x-2

                                        x^2-4x+1=0 …     


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. marts 2017 af mathon

h)
                                  f{\, }'(x)=2x-3         g{\, }'(x)=1

                                  f{\, }'(x)=g{\, }'(x)=1

                                  2x-3=1 …


Skriv et svar til: En funktion og dens skæringer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.