Fysik

Mekanisk og Potentiel Energi

20. marts 2017 af Safi02 - Niveau: 8. klasse

En kran bæger på en betonvæg med en masse på 600 kg, betonvæggen er i en højde på 100 m. Kranen taber betonvæggen, og den udfører et frit fald med en begyndelseshastighed på 0.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2017 af mathon

                    v_{ved \; jord}=\sqrt{2\cdot g\cdot h}


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2017 af Number42 (Slettet)

Potentiel energi Ep= h m g

Kinetisk energi: Ek = 1/2 mv^2

Ep=Ek


Skriv et svar til: Mekanisk og Potentiel Energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.