Kemi
Bestemmelse af styrkekonstanter for chlorethansyrer
09. april 2017 af
messk (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Hej folkens er der muligvis en som vil være sød at rette min kemi rapport. Den har deadline kl 23.59 søndag. Please er der ikke en der vil kigge på den. Har også lige lagt filen op nu
Vedhæftet fil: Bestemmelse af styrkekonstanter for chlorethansyrer 2.docx
Skriv et svar til: Bestemmelse af styrkekonstanter for chlorethansyrer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

![\frac{\left [ H_3O^+ \right ]^\mathbf{\color{Red} 2}}{c_s-\left [ H_3O^+ \right ]}=K_s](https://media.studieportalen.dk/images/equations/VS7KmzAy9MqAeXuRSuBiJQ==.gif)