Kemi

Beregning af korrelationskoefficienten

10. april 2017 af sansas - Niveau: A-niveau

Biuret assay: Forklaringsgraden af en linear regression er 0.9347. Jeg skal så finde korrelationskoefficienten. Hvordan beregnes den? 

Tak på forhånd 


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. april 2017 af AskTheAfghan

Forklaringsgraden r2 = 0.9347 svarer til korrelationskoefficienten r = ±0.966799.


Svar #2
10. april 2017 af sansas

Mange tak. Men hvordan kom du frem til det? 


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. april 2017 af AskTheAfghan

       r = ±√(0.9347) = ±0.966799.


Svar #4
11. april 2017 af sansas

Jeg håber et er okay, at jeg spørger om følgende spørgsmål, da jeg slet ikke ved, hvordan jeg skal løse det ...

Jeg har fået givet en kalibreringskurve med 12 punkter. Koncentrationen i en ukendt proteinprøve blev kvantiteret til 10.01 mg/mL. Hvad er den 90 % og 99 % konfidensinterval, hvis usikkerheden Uc(=standardafvigelsen på middelværdien af koncentrationen) er 0.54 mg/mL?


Skriv et svar til: Beregning af korrelationskoefficienten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.