Matematik

Skriv en regneforskrift for hver af de eksponentielle udviklinger y1, y2, y3 og y4, når følgende oplyses:

11. april 2017 af AppleFanNewYork (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg mangler at lave denne opgave, men kan sgu ikke finde min formel.
Er der nogen af jer der har en formel til denne udregning? 

Skriv en regneforskrift for hver af de eksonentielle udviklinger y1 og y2.
                                        y1         
Begyndelsesværdi: :      3,04          
Vækstrate pr. enhed:    5,4 %         


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2017 af Number42 (Slettet)

y = b a^x

Vækstrate b a^(x+1)/(b a^x) = a= 1,054

Begyndelses værdi b a^0 = b =3,04


Skriv et svar til: Skriv en regneforskrift for hver af de eksponentielle udviklinger y1, y2, y3 og y4, når følgende oplyses:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.