Matematik

Gør rede for determinanten af et vektorpar, og vis sætninger om og med determinangen.

13. april 2017 af wa12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen der kan hjælpe med den del hvor den siger, og vis sætninger om og med determinangen. 

Jeg forstår ikke hvad er det jeg skal bevise?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2017 af peter lind

Du må slå op i din bog og se hvilken beviser det drejer sig om


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. april 2017 af mathon

2D

     Når v er vinklen mellem vektorerne \overrightarrow{a} og \overrightarrow{b}

         Pr definition:
                                  \cos(v)=\frac{\overrightarrow{a}}{\left | \overrightarrow{a} \right |}\cdot\frac{ \overrightarrow{b}}{\left | \overrightarrow{b} \right |}

                                  \sin(v)=\frac{\widehat{\overrightarrow{a}}}{\left | \widehat{\overrightarrow{a}} \right |}\cdot\frac{ \overrightarrow{b}}{\left | \overrightarrow{b} \right |}
                                    


Skriv et svar til: Gør rede for determinanten af et vektorpar, og vis sætninger om og med determinangen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.