Matematik

Bestemmelse af radius R, udfra areal af cirkelring og radius r

17. april 2017 af Chrisitna (Slettet) - Niveau: B-niveau

Heeeej...

I en matematikopgave har vi fået givet at en cirkelring har et areal på 225 cm^2, og at radius r = 5 cm..

Man skal så bestemme radius R..

Er der nogle der kan hjælpe??

Tak på forhånd!!


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. april 2017 af StoreNord

A = Pii*R2-Pi*r2 =

       Pi*R2-Pi*25 = 225

              Pi*R2 = 225+Pi*25


Svar #2
17. april 2017 af Chrisitna (Slettet)

TAKKER


Skriv et svar til: Bestemmelse af radius R, udfra areal af cirkelring og radius r

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.