Matematik

km og hastighed

24. april 2017 af sea789 - Niveau: 9. klasse

Hej allesammen.

Er der nogen der vil hjælpe mig med opgave 12? Jeg ved ikke hvordan man regner minutter ud.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2017 af StoreNord

På 20 minutter cykles                      4 km

På 60 minutter cykles                    12 km

20 km  køres på                                 1 time

1 km køres på                              1/20 time

4 km køres på                               4/20 time


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2017 af mette48 (Slettet)

4 km med 20 km/t

på 1 time køres 20 km

20 km køres på 1 time

4 km køres på 4/20 time = 1/5time =1/5 *60 minutter =12 minutter

1 time er 60 minutter


Skriv et svar til: km og hastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.