Matematik

HJÆLP MED OPGAVE HURTIGT PLS

04. maj 2017 af jioeajoijio (Slettet) - Niveau: B-niveau

Givet funktionen f(x)=-x^2+5x-2

bestem arealet af det område der afgrænses af grafen for f og linjen med ligningen y=3


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2017 af PeterValberg

Se video nr. 9 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. maj 2017 af Number42 (Slettet)

find f(x):   x^2+5 x-2 =3  <=> x^2+5x -5 = 0

der er to løsninger kald dem a og b

du skal så integrere f(x)-3 =  x^2+5x -5  fra a til b


Skriv et svar til: HJÆLP MED OPGAVE HURTIGT PLS

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.