Kemi
Bestem molariteten
10. maj 2017 af
pashtoon123 (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Hej, jeg døjer lidt med en spørgsmål, jeg ikke rigtig kan løse:
jeg skal bestemme molariteten af H3O+ i en opløsning med en pH på 10,82. Jeg tænkte bare, at man skulle sige 10,82=-log(x) - men dette giver 0,00019, hvilket ikke er et af svar mulighederne :/
Skriv et svar til: Bestem molariteten
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

![[H^+]=10^{-10,82}=1,51*10^{-11}\,M](https://media.studieportalen.dk/images/equations/Y1imADXiWLvJ6Kno0Ux7Iw==.gif)