Matematik

Areal af regulær polygon

23. maj 2017 af Madsiso (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej 

Hvordan finder man arealet af en regulær polygon, hvilke formler skal man bruge? og hvorfor gælder de?

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2017 af mathon

Arealet af en regulær n-kant med den omskrevne cirkels radius r

                    \small A=\frac{n}{2}\cdot\sin\left ( \frac{360^\circ}{n} \right )\cdot r^2


Skriv et svar til: Areal af regulær polygon

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.