Matematik

Sandsynlighedsregning - vis følgende version del af den generelle sumregel.

05. juni 2017 af lfo03 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Vis at:

P(A+B+C\mid I)=P(A\mid I)+P(B\mid I)+P(C\mid I)-P(AB\mid I)-P(AC\mid I)-P(BC\mid I)+P(ABC\mid I) Nogen der kan hjælpe --- eller i det mindste give mig et hint? Den virker lidt kompliceret af bevicse..


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. juni 2017 af peter lind

P(A+B+C|I) = P((A+B)+C|I) = P(A+B|I) + P(C|I) - P((A+B)C|Ì) =  ... fortsæt selv


Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning - vis følgende version del af den generelle sumregel.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.