Kemi

Densitet beregning

12. august 2017 af Theguyfromskive - Niveau: C-niveau
25,3 mL benzin har massen 18,45g. Beregn benzinens densitet dernæst find ud af hvad massen er af 111,3mL benzin.
Jeg har beregnet dette i forvejen men aner ikke om det er rigtigt er der måske nogen der kan bekræfte det ved at vise facit

Brugbart svar (1)

Svar #1
12. august 2017 af janhaa

d = m/V = 18,45/25,3 (g/ml) = 0,729 (g/ml)

m = d*V=...


Skriv et svar til: Densitet beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.