Matematik

Hvilken graf hører til hvilken funktion

24. august 2017 af martinier - Niveau: C-niveau

hejsa, 

jeg er igang med en matematik aflevering hvor jeg skal kæde den graf og den funktion der hører sammen sammen

De to grafer jeg behøver hjælp til er graf A og C(se den vedhæftede fil). forskrifterne man kan vælfe imellem er som følger:

f(x)=0,5*0,5x

h(x)=0,5*2x

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2017 af mathon

f(x)=0,5*0,5x              aftagende

h(x)=0,5*2x                voksende


Skriv et svar til: Hvilken graf hører til hvilken funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.