Matematik

Beregning af tidspunkt til graf

26. august 2017 af FransiscoMertens (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg forstår ikke det her spørgsmål, hvad er det de vil have mig til?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2017 af SuneChr

Du kommer til at forklare, hvad sinuskurven beskriver. Er det noget med vandgennemstrømning eller lignende?


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. august 2017 af Number42 (Slettet)

Du skal have enheder på x og f(x) 


Svar #3
26. august 2017 af FransiscoMertens (Slettet)

Det kan du godt sige, det er SuneChr.

Det her er næste opgave, jeg heller ikke ved hvordan man regner på. 

Dæmningen er, målt fra havbunden, ti m høj. På grund af en storm er der kl. 13.00 en vandstand på 2 m over daglig vande.
På hvilket tidspunkt bliver dæmningen oversvømmet?


Svar #4
26. august 2017 af FransiscoMertens (Slettet)

Number42

Apropos til enheder på x og f(x)

Kan det hjælpe dig hvis jeg siger, at x-aksen (tid) beregnes i timer og y-aksen (vand) beregnes i meter?


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. august 2017 af SuneChr

Bring opgaven i sin fulde ordlyd, så vi ikke behøver forsøge at skulle samle stumperne til et samlet puslespil.


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. august 2017 af Number42 (Slettet)

JO tak og så resten?


Brugbart svar (0)

Svar #7
26. august 2017 af StoreNord

#0 er dumpet inden han kom i gang!

8,33 cm på 10 minutter er hældningen grafens hældning (f')

\frac{25}{10}*\frac{1\; meter}{100\; cm}*\frac{60\; minutter}{1\; time}=0.5\; meter\; i \; timen

Funktioner er tidevandet som varierer op og ned 2 gange i døgnet.Beregning af tidspunkt til graf.png


Svar #8
26. august 2017 af FransiscoMertens (Slettet)

Tusind tak StoreNord


Skriv et svar til: Beregning af tidspunkt til graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.